Intelligent statistik er en god forretning

“Vores varmemestre indsamler dokumentation og data i det daglige arbejde. Dokumentationen er tilgængelig for administrationen med det samme og kan deles med beboerne. Både varmemestrene og beboerne er glade for denne beboerservice. De data, vi indsamler, giver os strategisk indsigt og bringer værdi på flere niveauer i Himmerland. Samlet glæder vi os meget over at yde vores beboere en bedre service.”

Jørn Juul
Driftschef i Himmerland Boligforening

Hvad koster Docospot Bolig?

Hvad er boligforeningens behov?

I erkendelse af at forskellige boligforeninger har brug for forskellige services og løsninger, er der behov for, at boligforeningens ønsker og behov grundigt afdækkes. Kun på den måde kan vi tilbyde dig et produkt, der imødekommer boligforeningens udfordringer og passer til de ønskede indsatsområder.

Prisen for Docospot Bolig afhænger derfor af den løsning, som vi, i samarbejde med dig, bliver enige om. Uanset om boligforeningen står over for en stor eller lille investering, vil du hurtigt opleve, at udgiften til Docospot på kort tid er tjent ind igen.

Lille indsats, stor gevinst

Docospot Bolig koster ikke meget i forhold til de besparelser, boligforeningen kan opnå på driftsbudgettet

Indsamler din boligforening data i dag, kan besparelserne kun blive endnu større! Er din boligforening endnu ikke gearet til at indsamle og udnytte data om forretningen, er det bare med at komme i gang! Værdien af Docospot er til at få øje på: Ikke blot på bundlinjen men også i form af den øgede mængde af vigtig viden, som du kan bruge som dokumentation og argumentation for driftsoptimeringer.

Kontakt os helt uforpligtende og hør hvad Docospot Bolig kan gøre for jer

Kontakt Torben Lund Clement